Portály a modemy

Portály a modemy – rýchly a jednoduchý prístup k poľným prístrojom a sieťovým dátam

Portály a modemy sú systémové komponenty, ktoré poskytujú jednoduchý prístup k poľným prístrojom a sieťovým dátam. Modem umožňuje konverziu protokolov, napr. HART / USB alebo FF / Bluetooth, a používa sa s ručným konfigurátorom alebo počítačom. Portál poskytuje bod paralelného sieťového prístupu napr. pre softvér konfigurácie zariadení (FieldCare). Okrem konverzie protokolov ponúkajú portály dodatočné funkcie, napr. Monitorovanie stavu sietí a zariadení, ktorý možno zobraziť štandardným webovým prehliadačom.

Portály a modemy

Radi Vám pripravíme ponuku na mieru, stačí nám zaslať dopyt kliknutím na tlačítko nižšie. Náš vyhľadávač produktov Vám taktiež pomôže nájsť vhodný prístroj, softwér, alebo systémové komponenty na základe výberu vlastností produktu. Aplikátor vás prevedie pomocou individuálneho výberu produktu pomocou parametrov aplikácie.

Poslať dopyt Product finder Applicator

Princíp funkcie

Modemy a portály umožňujú konverziu protokolov, aby mohol softvér na počítačoch alebo ručných zariadeniach komunikovať priamo s poľnými prístrojmi. Modem poskytuje bodové pripojenie: na jednej strane poľný prístroj a na druhej, v závislosti na modeme, počítačový USB port alebo bezdrôtové rozhranie Bluetooth.

Portál je systémový komponent a spája ethernetový port počítača s akýmkoľvek zbernicovým zariadením v sieti. Softvér pre konfiguráciu zariadení alebo webový prehliadač na počítači riadi prístup k zariadeniam.

Výhody

  • Jednoduché pripojenie zariadení v teréne
  • Rýchle a jednoduché uvedenie poľných prístrojov do prevádzky
  • Monitorovanie stavu sietí a zariadení (portály)
  • Stručná diagnostika zariadení podľa noriem NAMUR NE 107 (portály)
  • Vzdialené monitorovanie a údržba prostredníctvom webového prehliadača (portály)